Warning: Creating default object from empty value in /home/chiporta/public_html/plugins/system/advancedmodules/modulehelper.php on line 320

מנכ"ל NVIDIA ג'ן-סן הואנג: "תעשיית החדשנות של ישראל היא קסם"

גרסת הדפסה
nvidiaCEO
 מנכ"ל ג'ן-סן הואנג בכנס החברה בת"א, 18/10/17. צילום יח"צ, ניב קנטור



1500 מפתחים, אנשי היי-טק, משקיעים ויזמים הגיעו היום, ד', למרכז הירידים בת"א, בו התקיים לראשונה בישראל אירוע הבינה המלאכותית הגדול בעולם של ענקית הבינה המלאכותית והמעבדים הגראפיים - GTC NVIDIA. החברה, שהכריזה לאחרונה על הקמת מרכז פיתוח בישראל והשקיעה בסטרטאפים מקומיים, מקיימת את אירוע ה-GTC מזה 8 שנים ובפעם הראשונה בישראל. האירוע נחשב לאחד מהגדולים והחשובים בתעשיית המחשוב והבינה המלאכותית העולמית, ובמסגרתו הוצגה שדרת סטרטאפים ישראליים מובילים בטכנולוגיית הבינה המלאכותית של הדור הבא – החל מרפואה דיגיטלית ולמידה עמוקה, דרך ערים חכמות ומכוניות אוטונומיות, ועד פיתוחים צבאיים וביטחוניים מתקדמים.


הדובר המרכזי בארוע היה מנכ"ל NVIDIA העולמית, ג'ן-סן הואנג, שהגיע לביקור ראשון בישראל, והציג טכנולוגיות חדשות ופורצות דרך בתחומי הבינה המלאכותית, VR, רובוטיקה, ופיתוחים חדשים בעולם הרכבים האוטונומיים.
במסיבת עיתונאים אמר ג'ן סן הואנג: "תעשיית המיחשוב העולמית עוברת שינויים דרמטיים ואחת הסיבות לכך היא הגילוי של הלמידה העמוקה. זה קסם- תוכנה שכותבת תוכנה בעצמה. ישראל היא סטארטאפ ניישן ומה שסטארטאפים אוהבים זה פריצות דרך ושונאים סטטוס קוו. מה שקורה כרגע בזירת הבינה המלאכותית זה לא פחות ממהפכה טכנולוגית חסרת תקדים. לכן זה רק טבעי שנגיע לישראל שפועלים בה כל כך הרבה סטארטאפים מעניינים בתחום שלנו. היזמים מחפשים את הכלי המהפכני שאנחנו מציעים כדי לפתור בעיות שעד היום לא היה להם מענה ולכן מדובר בתזמון מושלם עבורנו להגיע לישראל. אנחנו כאן כדי לתמוך באקוסיסטם המקומי, לייצר עבורם פלטפורמת פיתוח פתוחה ונגישה, לשתף איתם פעולה ולתת להם הזדמנות להשמיע את קולם בתעשייה העולמית".


הוא הוסיף: "אנחנו מסתכלים על עצמנו במידה רבה כעל סטארטאפ. המסע שלנו להפוך לחברה גלובאלית רק החל. אנחנו כאן מאותן סיבות שהרבה חברות בינלאומיות מגיעות לישראל- אנו מחפשים את הכישרונות וישראל היא סביבה נהדרת ליצירת חדשנות, מכל הסיבות – חינוך, צבא, מגוון תרבותי אנושי ועוד. כל אלה יצרו כאן קסם של ממש ואני נרגש מהתוכניות העתידיות שלנו לגבי ישראל".


לדבריו, "רק התחלנו את הפעילות שלנו כאן. בישראל יש יותר מהנדסי GPU ביחס לאוכלוסייה מאשר בכל מקום אחר בעולם ואנשים כאן, גם כאלה שלא עוסקים בתחום, מבינים בטכנולוגיה והיי טק וזה דבר מדהים. יש פה תשוקה אמיתית ליזמות וטכנולוגיה ולכן אנו רוצים לגדול כאן".


החברה ה-2000 - הישראלית Imagry
בעת הביקור בישראל הכריז ג'ן-סן הואנג כי הסטרטאפ הישראלי Imagry נבחר להיות החברה ה-2,000 שמצטרפת לתכנית ההאצה וההשקעות המיוחדת במיזמי בינה מלאכותית של NVIDIA. Imagry הינה חברה ישראלית מבטיחה הממוקמת בחיפה ומבוססת על טכנולוגיות הלמידה העמוקה והבינה המלאכותית, פיתחה פלטפורמה מיוחדת לזיהוי אובייקטים בתמונות ובווידאו בזמן אמת, ומסומנת כאחת הטכנולוגיות המרכזיות ברכב האוטונומי הבא.


בין הטכנולוגיות הנבחרות שהוצגו ניתן למצוא את המצלמה התרמית המיוחדת לרכב אוטונומי של חברת AdaSky שמסוגלת לקרוא את תנאי הדרך בכל מזג אוויר; חברת Cognata שפיתחה מחשב חכם לקריאת תמרורים, רמזורים ואובייקטים שונים; רכב המשטרה העתידי שמסוגל לאתר מבוקשים ולזהות רכבים חשודים; Coral – הסטרטאפ הישראלי למניעת טביעות בבריכות פרטיות ועוד.


בכירים נוספים שנכחו באירוע הם ג'ף הרבסט- סגן נשיא NVIDIA העולמית, דני שפירו- מנהל תחום הרכבים האוטונומיים העולמי, נתי אמסטרדם- מנהל הפעילות העסקית של NVIDIA בישראל, אייל וולדמן, מנכ"ל מלנוקס, אופיר זמיר- המנהל הטכנולוגי ואבי שפירא- מנהל מרכז הפיתוח של החברה בישראל. עוד הגיעו: בועז דינטי- שותף ומייסד בקרן ההון סיכון קומרה קפיטל, עידן כץ - קרן Joy Ventures, רמי מלאכי- מפקד חטיבת לוט"ם, אבנר זיו- מנהל חטיבת טכנולוגיית המידע בבנק ישראל. זוהר זיסאפל- מייסד קבוצת רד, מייק קמלמקר- סמנכ"ל מרכז החדשנות של SAP בישראל, לאון פורטמן- מנהל הטכנולוגיות של חברת נייס, דוד פינקל- סמנכ"ל הטכנולוגיות של הפניקס ורבים נוספים.

עוד בתחום תכנון אלקט

Warning: Creating default object from empty value in /home/chiporta/public_html/modules/mod_filterednews/helper.php on line 247

Warning: Creating default object from empty value in /home/chiporta/public_html/modules/mod_filterednews/helper.php on line 247

כתבות נוספות בתחום

‫תכנון אלק' (‪(EDA‬‬
סינופסיס מציגה פתרונות רכב לתכנון מערכות על שבב
הפתרונות של סינופסיס מאפשרים למתכננים להימנע משימוש בפתרונות scripting תפורים ולשפר את זמן הריצה, קיבולת ביצוע המשימות, איכות התוצאות וקלות...
קרא עוד
‫תכנון אלק' (‪(EDA‬‬
3LC, מקודד הבלוטות' של הדור הבא, זמין עבור מעבדי Tensilica HiFi של קיידנס
קיידנס הוציאה רישוי לקוד ייחוס מ- Fraunhofer IIS על מנת לאפשר זמינות של המקודד החדש מייד עם השקת תקן ה-LE Audio הראשוני. הדבר מאפשר ללקוחות ליהנות...
קרא עוד